Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F DualSim 512GB Midnight Black | GOTT SKICK | OLÅST

Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F DualSim 512GB Midnight Black | GOTT SKICK | OLÅST

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS DualSim 256GB Aura Pink | TOPPSKICK | OLÅST

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS DualSim 256GB Aura Pink | TOPPSKICK | OLÅST

Samsung Galaxy Note 8 SM-N950F 64GB Midnight Black | TOPPSKICK | OLÅST

Levereras med USB kabel.

1 års garanti.

14 dagar öppet köp.

Ordinarie pris 4 490,00 kr Specialpris 3 490,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
samsung-galaxy-note-8-sm-n950f-64gb-black-topp-ul-vmb

Större skärm betyder mer utrymme för dig att få mer gjort. Tänk stort med den gränslösa skärmen på 6,3" på Galaxy Note8. Det är den största skärmen någonsin för en Note-mobil som enkelt får plats i din hand.

Använd S Pen för att uttrycka dig på ett nytt sätt. Rita dina emojis när du vill visa hur du känner eller skriv ett meddelande på en bild och skicka iväg den som en handskriven anteckning.

Ta skarpa bilder även i mörker eller när du har svårt att hålla mobilen stadigt. Med Dual Kamera har Galaxy Note8 både en vidvinkelkamera med fantastiska fotomöjligheter i sämre ljusförhållanden, samt en kamera med teleobjektiv med 2x optisk zoom så att du både kan ta skarpa närbilder och foton på längre avstånd. Båda kamerorna har optisk bildstabilisering som gör att du kan ta stadiga foton även när du zoomat in.

Oavsett om du laddar ner spel eller multitaskar är Galaxy Note8 fantastiskt snabb. En processor på 10nm och 6GB RAM ser till att allt du gör flyter på smidigt. Och med trådlös laddning* har du kraften på din sida.

Galaxy Note8 är din ingång till en ny värld som uppenbarar sig när du ansluter den till andra enheter. Det är en värld där gränserna upplöses så du kan se mer, dela mer och göra mer.

Samsung Pay gör det snabbt och enkelt att betala med din mobil istället för med dina betalkort. Appen finns redan förinstallerad - hittar du den inte behöver du bara hämta den senaste programvaran (har du redan en Note8 kan du ladda ner appen i Google Play Butik).

Att byta mobil kan vara ett stort steg, men det behöver inte vara svårt. Smart Switch* gör det enkelt för dig att överföra det viktiga från din gamla mobil till din nya Galaxy Note8. Du kan överföra dina kontakter, inställningar, meddelanden, foton och annat du behöver till din nya mobil.

Mer information
Designtyp Uppgift saknas
Displaytyp Super AMOLED
Färgstöd 16M
Samtalshistorik Ja
Minneskortstyp MicroSD
Anslutningar 3,5mm audiojack
Bluetooth Uppgift saknas
USB Uppgift saknas
Kamera Uppgift saknas
Autofokus Ja
Blixt LED
GPS A-GPS
FM-Radio Stereo med RDS
Operativsystem Uppgift saknas
Språk Svenska m fl.
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!