Att köpa en bra begagnad mobiltelefon ska vara billigt, enkelt och kul!

Mobilfynd är Sveriges största e-handel för begagnade mobiltelefoner med många års erfarenhet och hundratusentals nöjda kunder. 

Vi vill att alla, oavsett storlek på plånbok, ska ha möjlighet att köpa mobiler ifrån de bästa märkena utan att bli ruinerade. Hur det är möjligt? Vi säljer mobiltelefoner med något år på nacken som ofta är minst lika bra som nyare modeller! 

En uträkning visar att om alla de 3 miljarder personer som äger en mobil skulle lämna in sin gamla oanvända telefon för återanvändning skulle motsvarande 4 miljoner bilars utsläpp av växthusgas minska, eller 240 000 ton råmaterial!

Så gör inte bara plånboken en tjänst, gör även miljön en tjänst och köp en begagnad mobiltelefon och de mobiler du inte använder kan du sälja till oss här på Mobilfynd.se

Mobilfynd.se drivs av GDPR SWE Logistik AB och nylanserades i november 2012. Mobilfynd drivs av engagerade mobilentusiaster och affärsidéen var, och är liksom nu, att hjälpa dig att enkelt köpa en mobiltelefon i toppklass till ett pris som alla kan betala! 

Varje mobiltelefon som vi får in går vi noggrant igenom innan vi säljer den vidare. Vi ser till så att den fungerar lika bra som när den var ny. 

Eftersom vi är så säkra på kvaliteten på mobilerna som vi säljer så lämnar vi självfallet en hundraprocentig nöjdhetsgaranti och du som kund kan kontakta oss när som helst på dygnet. Vi lovar att svara så snabbt som möjligt! 

Välkommen som kund hos mobilfynd.se! 

Stort tack! 

Har du frågor som behöver svar? Kontakta då vår Kundtjänst!Adress uppgifter: 

Mobilfynd

Box 7067

103 86 Stockholm 

Org: 559149 - 6350