Huawei Y6 2018 16GB DUALSIM ATU-L21 Black | TOPPSKICK | OLÅST

Huawei Y6 2018 16GB DUALSIM ATU-L21 Black | TOPPSKICK | OLÅST

iPhone 8 64GB Space Gray | GOTT SKICK | OLÅST

iPhone 8 64GB Space Gray | GOTT SKICK | OLÅST

HUAWEI P20 Dual SIM 64GB Midnight Blue | TOPPSKICK | OLÅST

Levereras i originalförpackning med laddare.

1 års garanti.

14 dagar öppet köp.

Ordinarie pris 3 690,00 kr Specialpris 2 890,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
klad-vm-huawei-p20-ds-64gb-blue-topp-ul

HUAWEI P20 banar vägen för smarttelefonfotografering med sin nya Leica-dubbelkamera Livet passerar i ljusets hastighet, så se till att fånga alla dess skinande ögonblick med HUAWEI P20 som kombinerar ledande kamerateknik med nyskapande kreativ design.

Ljuskonst
Nya HUAWEI P20 hämtar inspiration från de lysande vågor av ljusenergi som fyller kosmos. Det välvda glashöljet står som symbol för styrka och ljus och lyfter hela telefonens design.

* Den övergående färgfinishen är exklusiv för Twilight och Pink Gold.
Twilight och Midnight Blue HUAWEI P20 har en högblank finish som görs med en härdningsprocess som ger en skyddande nanobeläggning. Denna yta är lika robust som hos alla andra HUAWEI produkter, men dess högglansiga yta kan med tiden visa små tecken på slitage. Om du vill undvika detta så rekommenderar vi att du använder ett utformat skydd tillsammans med din mobil eller använder ett annat lämpligt skyddande fodral.

Nya HUAWEI FullView Display
Med precision på pixelnivå får HUAWEI FullView Display liv på den 5,8-tum* stora RGBW-skärmen, och erbjuder en skinande ljus skärm som drar mindre ström. Den kantlösa fingeravtrycksläsaren med sin smarta navigering kan användas istället för det virtuella menyfältet.

* Skärmstorleken mäts diagonalt från utsidan av de rundade hörnen (det faktiska visningsområdet är något mindre).

Nya Leica-dubbelkameran
Samarbetet mellan HUAWEI och Leica har fått de mest inbitna kamerafansen att förälska sig i mobilfotografi. Den nya generationens dubbelkamera från Leica på HUAWEI P20 levererar tydliga och detaljerade bilder av proffskvalitet och kommer att få dig att förälska dig på nytt.

Industriledande sensor
Då ljuset flödar genom de imponerande breda aperturerna på HUAWEI P20 möter de den stora bildsensorn med en pixelstorlek på 1,55 mikrometer. I ett nötskal innebär det att sensorn absorberar mer ljus, och mer ljus ger klarare och mer detaljerade foton med bättre kvalitet, även i svagt ljus.

Fånga levande ögonblick
Med HUAWEI P20 kan du enkelt få med detaljerna i rörelser och snabbt fånga roliga ögonblick.

* Exempelfoton har alla tagits med HUAWEI P20 Pro eller HUAWEI P20, samtliga bilder är endast för referenssyfte.

AI Image Stabilization
HUAWEI AI Image Stabilization låter dig ta otroliga bilder fria från suddighet i svagt ljus med kameran i Night Mode. Du slipper helt dra fram stativet. Night Mode balanserar också scener med hög kontrast och låter dig ta tydliga foton med bra ljusbalans oavsett var du befinner dig.

960 fps Super Slow Motion
Få tiden att sakta in hela vägen till 960 bilder per sekund med 960 fps Super Slow Motion för videoinspelning. Använd detta läge för att fånga livets dyrbara, men ack så korta ögonblick innan de flyger förbi.

* 0,25 sekunder inspelat i 960 bps Super Slow Motion-läge motsvarar ungefär en 8 sekunder lång standardvideo.

FRÅN SELFIE TILL SJÄLVPORTRÄTT
Frontkameran på 24 MP gör att du ser fantastisk ut på alla dina selfies. Den tar levande, skarpa och enastående bilder i ljus och i mörker, inzoomat eller på avstånd.

* Med 24,8 MP CMOS-sensor

Belysning för 3D-porträtt
HUAWEI P20 använder 3D-ansiktsmodellering med AI för att känna av dina ansiktsdrag och justera fotot så att dina selfies blir så tilltalande som möjligt. 3D Portrait Lighting erbjuder även en rad ljuseffekter på studionivå som låter dig göra om dina snabba selfies till fantastiska porträtt.

* Skärmbilden är inte tagen med produkten, utan för illustrationssyfte.

Master AI
Med hjälp av Master AI kan HUAWEI P20 identifiera upp till 19 olika kategorier* i realtid. Professionella fotografitekniker som ljus och andra inställningar sköts sedan av AI:n så att ditt foto blir så absolut bäst som möjligt.

* Några exempel på identifierbara kategorier är: katt, mat, grupper, naturfärger, närbilder, nattfoton, text, grönska, porträtt, hund, fyrverkerier, blå himmel, blommor, scen, dokument, solnedgång, snö, vattenfall och strand.

Färgoptimering
Fotograferingssystemet i HUAWEI P20 utnyttjar den inbyggda artificiella intelligensen för att identifiera den scen som du vill fotografera och färgbalansera din bild automatiskt. Dessutom optimeras färgerna på pixelnivå för överlägsen färgsättning av vissa omgivningar eller objekt.

Professionell Inramning
När du tar en bild erbjuder HUAWEI P20 omedelbart smarta layoutförslag för att optimera resultatet och ge dina bilder professionell kvalitet utan extra ansträngning.

Kirin 970 med inbyggd NPU
Det AI-drivna fotografisystemet i HUAWEI P20 använder chipsetet Kirin 970 för att erbjuda en rad olika premiumfunktioner och kreativa verktyg som en del av en överlägsen smarttelefonupplevelse.

Upplev kraften i full hastighet
Med en revolutionerande bildbehandlingsprocess
med kraften från GPU Turbo teknik, ger HUAWEI P20 dig en problemfri spelupplevelse.

Mer kraft under längre tid
HUAWEI P20 har ett kraftfullt batteri som laddar säkert och snabbt och håller längre. Med HUAWEI SuperCharge * det mäktiga batteriet på 3400 mAh** kan snabbladdas i hög hastighet för maximal bekvämlighet.

* Använd HUAWEI SuperCharge-kabel och -laddare.
** Nominellt värde. Baserat på HUAWEIs labbtester. Batterilivslängden beror på den faktiska användningssituationen.


Mer information
Designtyp Uppgift saknas
Displaytyp Uppgift saknas
Färgstöd Uppgift saknas
Samtalshistorik Ja
Minneskortstyp Uppgift saknas
Bluetooth Uppgift saknas
USB Uppgift saknas
Kamera Uppgift saknas
Autofokus Ja
Blixt Uppgift saknas
GPS Ja
FM-Radio Uppgift saknas
Operativsystem Android
Språk Svenska m fl.